לא חייבים לקנות שעון ריצה ב 2500 ש”ח וצפונה. אבל האם שעון בפחות מ 1000 ש״ח ממותג כמו אמייזפיט נותן מענה מספק? ואם כן – לאיזה סוג של ספורטאים הוא מתאים? Amazfit T-rex 2 במבחן.
מתחיל להיות צפוף בגזרת הפרימיום של שעוני הספורט החכמים: שוק שעוני הספורט החכמים מתחמם לאחרונה. במיוחד לאחר כניסה אגרסיבית של אפל עם Apple Watch Ultra, ועם ההתחזקות של קורוס והמעבר של קיפצ’וגה וקיליאן ז’ורנה אליו. אבל שעונים אלה גם מתומחרים בהתאם בקצה הגבוהה של הסקאלה, החל מ איזור ה1000 ועד כמה אלפים.
מצד שני ישנם הרבה משתמשים שלא ידרשו מהשעון שלהם לעבוד גם בתנאים של 30 מעלות מתחת לאפס ובמקביל בריצת אולטרה של כמה ימים במדבר סהרה. בשביל זה יש את הקטגוריה של שעוני הספורט החכמים אך גם זולים יותר שיכולים לתת מענה טוב בטווח מחירים שפוי. אחד מהם הוא Amazfit T-REX2. קיבלתי את הטי-רקס למבחן, רצתי, שחיתי, רכבתי, והשתמשתי בו באינטנסיביות בשבועות האחרונים ולהלן התובנות, הערות והמסקנות.
הצטרפו חינם לניוזלטר התכנים האיכותיים שלנו:
מי את Amazfit
השעון T-Rex2 מהווה חלק מסדרה ארוכה של מוצרים לבישים כגון שעוני ספורט, רצועות דופק וכו’ מבית המותג Amazfit אשר מיוצר בסין ע”י חברת ענק בשם Huami. לאחרונה מיתגה החברה מחדש את המוצריה תחת השם Zepp וכך גם שם האפליקציה ששולטת על השעון ומתקשרת איתו. את המוצרים של Amazfit מייצג בארץ היבואן הרשמי קבוצת ח.י. אשר להם שייכים מותגים רבים מתחום האלקטרוניקה מקטגוריות שונות כמו גם תחום הספורט והבריאות.
T-REX2
שעון ה T-REX2 מגיע אחרי קודמו בתפקיד T-REX והוא משופר עם כמה תכונות מיוחדות כגון מסך חד יותר, עיצוב מוקשח ויכולות סוללה טובות יותר, לפחות לפי נתוני היצרן. השעון מיועד יותר למשתמשים המבקשים תנאי שטח קשוחים יותר ועיצוב עמיד יותר. עיקר התכונות של ה ט-רקס 2 דומות לקודמו בתפקיד כאשר עיקר השיפור, כאמור, הוא ביכולות סוללה טובות יותר ועיצוב מוקשח יותר לעמידה בתנאי שטח קשוחים יותר.
מפרט טכני
- דגם: T-REX2
- גודל: 47.1X47.1X13.65 מ”מ
- צבעים: שחור, אפור, ירוק זית
- משקל: 66 גר’
- חומר: פולימר, פלסטיק
- מסך: מגע בגדול 1.39 אינטש AMOLED
- כפתורים: 4 כפתורים, שניים בכל צד
- משקל: 65 גרם
- תומך בכ 130 סוגי פעילויות ספורט
- תומך במצב מולטיספורט כגון טריאתלון
- מערכת הפעלה: Zepp OS
- סוללה: 500mHa אשר מספיקה (לפי נתוני יצרן) ל 24 ימים בשימוש רגיל וכ 26 שעות במצב שימוש רציף ב GPS
- מחיר: כ 800 ש”ח
- תמיכה בניווט, בניה של אימונים מראש ובניה של מסלולים מראש
- ניטור נתוני בריאות 24 שעות כמו גם ניטור נתוני שינה
- עמיד במים עד 10 אטמ’ (100 מטר)
- זמני טעינה קצרים
- לינק למוצר באתר היצרן
התרשמות ראשונית
עיצוב בדגש על מראה צבאי בדומה ל G-SHOCK, גברי, מיליטנטי יש מי שיגיד שאולי פחות מתאים לנשים. חומרים פלסטיים עם זכוכית שאינה ספיר או גורילה. אבל במהלך החודש שהשעון היה תחת בדיקה ולא עשיתי לו חיים קלים, עדיין נשאר ללא שריטה או סימן כלל.
לפי נתוני היצרן השעון עבר 15 מבחנים צבאיים של קשיחות וחוזק. מסך בהיר וחד’ השעון בהחלט מרגיש נוח על היד, לא כבד (במיוחד בהשוואה למתחרים העיקריים בשוק). הרצועה לא מזיעה ולא לוחצת ונותנת תחושה טובה ונעימה לענוד את השעון לאורך 24 שעות ביממה כולל בשינה.
הפעלה ראשונית והגדרות
הפעלה ראשונית של השעון, מאוד נוחה ואינטואיטיבית. מוציאים את השעון מהקופסא ומיד מתבקשים לצמד אותו עם הטלפון ע”י הורדה של האפליקציה הייעודית לכך. מייד בהפעלה הראשונה של האפליקציה נעשה הצימוד ע”י סריקה של QR קוד שמופיע על מסך השעון ותוך שניות הכל מוכן לפעולה. מאוד נוח ושימושי.
עדכון של ההגדרות הראשוניות לגבי המשתמש וההעדפות יכולות להתבצע בשעון או באפליקציה, כל אחד ואיך שיותר נוח לו. ההגדרות הראשוניות פשוטות ומהירות. כמה דקות ואפשר לצאת לאימון ראשון.
אפליקציית ZEPP
האפליקציה שולטת בשעון ומסנכרנת את האימונים ודרכה אפשר לראות את כל הנתונים של האימונים כמו גם נתונים נוספים. את האפליקציה ניתן להוריד מחנוית האפליקציות השונות בהתאם למכשיר שיש לכם. יש גרסה למכשירי אפל וכן למכשירי אנדרואיד.
מסך ראשי
במסך הראשי של האפליקציה ניתן לראות את נתוני הבריאות העיקריים של המשתמש כגון: צעדים, ניתוח שינה, דופק לאורך היום, סטאטוס אימונים, אימונים אחרונים וכו. המסך כמובן גם ניתן להגדרה והתאמה אישית כך שכל אחד יכול לראות מה שמעניין אותו יותר מתוך שלל הנתונים שהשעון יכול לספק. כמובן שיש גם מסך הגדרות שאליו נכנסים רק לעיתים רחוקות לאחר ההגדרה הראשונית על מנת לשנות נתוני משתמש או הגדרות ספציפיות המקובלות בכל אפליקציה.. אחרון הוא מסך ההתאמות של השעון ובנייה של אימונים אשר ניתן לסנכרן לשעון כפעי שמפורט כאן.
בניה של אימונים באפליקציה
ניתן לבנות אימונים באפליקציה לכ 11 סוגי פעילויות שבעיקר הן ריצה, שחייה, רכיבה על אופניים ואימון כוח(משקולות או ללא). יש לציין שבניה של אימון וסינכרון שלו לשעון היא פונקציה חשובה למתאמנים ומהווה תכונה חשובה.
בניה של האימונים באפליקציה פשוטה וקלה מאוד, מציינים את שם השלב, משך (לפי זמן או מרחק וכו’). כמו כן אפשר לבנות חזרות וסטים בצורה קלילה ופשוטה, הממשק נקי, פשוט ואינטואיטיבי. אין באפליקציה אפשריות מורכבות של בנית אימונים עם חזרות מרובות או סטים שנחים בתוך סטים. אבל בהחלט מספק את המתאמן המתחיל לבנות לעצמו אימוני פרטלק בריצה או אימוני שחייה עם אינטוורלים שונים.
השעון
מייד לאחר הגדרה ראשונית ענדתי את השעון והתחלתי “לשחק” בו ובאפליקציה שנלווית על מנת ללמוד את השעון ואת השלל הפונקציות והתכונות שהוא נותן. בהמשך התחלתי להתאמן עם השעון על מנת לבחון את הביצועים שלו. יש לציין כי השימוש שלי בשעון במהלך השבועות שבו הוא היה חלק משגרת האימונים שלי היה שימוש מאוד אינטנסיבי שלא מאפיין את רוב המשתמשים באשר הם: רצים, שוחים ורוכבים.
עקומת למידה?
בתחילה התוצאות היו מאכזבות: הסוללה התרוקנה במהירות, הדיוק של השעון היה ירוד, הן בקצב, הן במרחקים והן בשאר המדדים, רכיבת שבת רגילה של כ 4 וחצי שעות כשבתחילת הרכיבה השעון היה על 81% טעינה הסתיימה בשעון מת עם מסך שחור. אין דבר מפחיד יותר לרוכב לסיים אימון ופתאום לשים לב שהמסך שחור, כל האימון נעלם ואין לו זכר – מתסכל.
אבל למרות הכל לא התייאשתי והמשכתי לנסות… וראו איזה פלא, בשבוע השני דברים החלו להסתדר. אימון של שבת שכלל רכיבה של כחמש שעות על שפת הכנרת (כהכנה לתחרות איש ברזל בטבריה המתקרבת) וריצה של כחצי שעה. התחלתי עם סוללה של 100% וסיימתי עם סוללה של 61% טעינה. שזה מצב סביר בהחלט עבור שעון מסוג זה ולא נופל בהרבה מהמתחרים שלו.
גם דיוק המדידה של המרחקים השתפר פלאים כמו גם הזמן הראשוני לקליטת לווינים שהפך להיות הרבה יותר טוב. אמנם עדיין ישנם הבדלים קטנים בדיוק הקצב אבל יש לומר לא משמעותי.
חיפשתי ברחבי הרשת אך לא מצאתי סימוכין ל “עקומת הלמידה” הזו אבל התייעצות עם מומחים בתחום הועלו סברות של צורך בשתי טעינות מלאות כמו גם “למידה” של השעון עם המערך הלווינים הקיים באזור המגורים. נושא נוסף שיכול להשפיע על “עקומת הלמידה” הוא התכונה של השעון ל”הקליט” נתוני גוף שוטפים ותוך כך לחשב פרמטרים בסיסים שלאחר מכן מהווים בסיס לחישובים שונים על משתנים שהשעון מציג כמו צריכת קלוריות, נתונים שונים על שינה, טווחי דופק וכו’.. כל אלו יכולים להוות את הסיבה לכך שבתחילת הדרך נראה כאילו הביצועים של השעון מאכזבים אך לאחר מכן משתפרים בצורה משמעותית.
מסך עם תצוגה מעולה
השעון מתגאה במסך AMOLED בקוטר של 1.39 אינטש’ ברזולוציה של 454X454 פיקסל בבהירות של 1000 ניט. המסך צבעוני עם צבעים חדים במיוחד. יש לציין ולהדגיש את הנקודה הנ”ל כי זו אולי התכונה הכי חשובה של השעון בעיני לאורך כל משך תקופת הסקירה: המסך חד, הצבעים ברורים, הבהירות טובה, ציון למסך ממש גובהה.
מסך מגע
רבות דובר על הבעד ונגד מסך מגע בשעוני ספורט על כמה שזה נוח לעומת כמה שזה מפריע. אין הכוונה כאן לפתור את הנושא אלה להציג את המסך הספציפי של ה T-REX. יש לציין כי כותב השורות נוטה לצד השמרן של ומחבב יותר כפתורים. מצד שני אין להתכחש עם הנוחות שמסך מגע מאפשר בשימוש רגיל ויום יומי של השעון. שהרי מעבר לשימוש של השעון בזמן האימון עצמו, השעון הוא שעון חכם לכל דבר ויש לו הרבה שימושים במהלך היום.
יש לציין לטובה את המסך שעובר חלק עם החלקה של האצבע, ללא קפיצות או טעויות. המסך מגיב ל 4 כיוונים של מחוות שכל מחווה מציגה למשתמש סט נתונים אחר. במהלך שחייה המסך ננעל לחלוטין ואין אפשרות להשתמש בו כמסך מגע וזה בהחלט הגיוני ביותר וגם קיים בשעוני מסך מגע של המתחרים.
במהלך אימוני ריצה או רכיבה המסך פתוח אבל בכל מקרה הוא ננעל ויש “לפתוח” את הנעילה ע”י לחיצה על הכפתור. אפשר להבין את המעצבים של השעון בחשיבה שלהם לנעול את המסך ולאפשר תגובה שלו רק לאחר לחיצה על אחד הכפתורים. מצד שני במידה ואני כבר לוחץ על כפתור אז עדיף לתת לשעון להגיב ולעשות את הפעולה שרציתי למשל לעבור למסך הבא. הייתי אומר שפונקציה זו קצת מיותרת לחייב את המשתמש ללחוץ על כפתור על מנת להפעיל / לשחרר את הנעילה של המסך.
חיסרון קטן של מסך המגע הוא בזמן המקלחת כאשר טיפות מים נופלות על השעון הוא מגיב לטיפות כאילו היו החלקה של האצבע זה כשלעצמו יכול להיות לא נורא כי בסופו של יום לא הכי דחוף לדעת את מצב האימון בדיוק בזמן המקלחת אבל זה יכול לרמז על בעיה שיכולה להיות בזמן ריצה בגשם. המבחן לשעון היה בחודשי הקיץ החמים כך שזה ספקולטיבי, אבל זה נושא שיש לחשוב עליו.
נושא נוסף שראוי לשים לב אליו הוא שהמסך מתעמעם באופן אוטומטי בזמן האימון וכאשר מסובבים את פרק כף היד על מנת להסתכל על השעון, תאורת המסך חוזרת לבהירות הגבוהה יותר שהוגדרה. תהליך זה הוא הדרגתי ולוקח כמה שניות. אפשר לחשוב שזה רעיון נבון מצד המתכננים שהרי זה חוסך המון סוללה מכיוון שבסך הכל רוב הזמן המשתמש לא מסתכל על השעון באימון עצמו אך האיטיות בחזרה לתאורה מלאה קצת מציק, במיוחד כאשר האימון הוא בשעות של חשיכה חלקית למשל מוקדם בבוקר או לפנות ערב. גם כאן לא מצאתי בשום מקום אפשרות לבטל או לשנות את פרק הזמן של החזרה לבהירות מלאה.
סוללה וזמני טעינה
סוללה של 500 mAh של Li-Po. לפי נתוני יצרן:
- תחזיק 24 ימים של שימוש רגיל.
- בשימוש אינטנסיבי השעון יחזיק כ 10 ימים.
- 45 ימים במצב חיסכון בסוללה
- באימון עם מצב GPS מדויק ביותר יחזיק 26 שעות שזה מספיק לכל אירוע כולל איש ברזל מלא או אולטרה מרתון.
- המצב של GPS מאוזן שנותן דיוק מופחת יחזיק 50 שעות
- במצג חיסכון GPS יחזיק
כאמור, בתחילת הדרך השעון קצת אכזב אבל לאחר שבועיים של אימונים אינטנסיביים הורגש שיפור משמעותי.
הנתונים בפועל פחותים מהנתונים של היצרן כפי שמופיעים בפרסומים הרשמיים אבל זה קיים כמעט בכל השעונים שכן תנאי המדידה של היצרנים הם האופטימליים למסירת המידע, והמציאות שונה. יש לציין כי בסך הכל אפשר לומר שזמני הסוללה משביעים רצון. בשימוש אינטנסיבי עם אימון כל יום (כ 15 שעות אימון שבועיות נטו) נאלצתי לטעון את השעון פעם אחד באמצע השבוע ופעם אחת בסוף השבוע.
זה בהחלט סביר עבור שעון טריאתלון ומעיד על כך שמתאמנים למרחקים קצרים יותר יטענו הרבה פחות. זמן טעינה כשעתיים החל ממצב של שעון “מת” לגמרי ועד טעינה מלאה של 100% שזה בהחלט נתון מרשים, אגב, המטען נצמד באופן מגנטי לשעון בצורה נוחה ונטולת כל בעיות.
קישוריות
אחת החולשות הבולטות של השעון הנ”ל הוא חוסר הקישוריות שלו עם העולם מסביב. בעידן בו הכל מקושר ואינטרנט מאפשר לנו להעביר מידע ממקום למקום בקלות כה רבה על מנת לאפשר לנו לנתח נתונים בכל מיני כלים מתקדמים, חוסר קישוריות מהווה חולשה למתאמן אשר ירצה למצות קצת יותר מהשעון שלו.
ל T-REX2 יש קישוריות רק לסטרבה, שהיא אומנם פלטפורמה מאוד פופולרית אבל לא יותר מכך. לשעון אין אפשרות לשדר נתוני דופק על מנת להציג אותם על מסך אחר כמו המתחרים. למשל האפשרות להשתמש בשעון כרצועת דופק בזמן רכיבה והצגה של נתוני הדופק על מסך מחשב הרכיבה.
לשעון אין יכולת להתחבר ולקרוא נתונים מרצועות דופק שונות וזאת על מנת לקבל אפשרות לקריאת דופק מדויקת יותר כפי שמקובל במותגים מקבילים. חסרון זה בולט במיוחד בזמן אימון של רכיבה על הטריינר: חוסר היכולת להתחבר לטריינר או לאפליקציה השולטת על הטריינר במהלך אימון שכזה קצת מקשה על מיצוי האימון.
לשעון אין פורטל אינטרנטי שמסונכרן לנתוני השעון למי שמעוניין להציג את הנתונים על המחשב האישי שלו. אני רואה בזה חיסרון גדול, שהרי חלק גדול מהמשתמשים משתמש באופן אינטנסיבי בעבודה במחשב האישי ואין מי שלא שמח מידי פעם לקפוץ ולראות את הנתונים. אלה יהיו נגישים באפליקציה בטלפון בלבד.
מעקב בריאות של 24 שעות
כאמור, מי שעונד את השעון במהלך כל היום, יכול להנות ממעקב של נתוני בריאות שונים כגון נתוני שינה, עייפות, התאוששות, VO2MAX וכד. את הנתונים מנטר השעון לאורך כל היממה ומציג אותם על המסך הראשי באפליקציה.
התאמה אישית של השעון
השעון מגיע עם כ 150 סוגי ספורט שונים מובנים נתמכים, כמו גם כמה סוגי ספורט עם זיהוי אוטומטי. בכל פרופיל ספורט ישנם הרבה מאוד פרמטרים שניתן למדוד ולהציג במהלך האימון וגם אחריו. ההתאמה של התצוגה נוחה ופשוטה ונעשית אך ורק בשעון עצמו. אין אפשרות לבצע התאמה באפליקציה (שזה נוח יותר ומקובל אצל שעוני הפרימיום). עדיין אפשר לומר שההתאמה של ההגדרות של פרופילי הספורט השונים נוחה, מהירה ואינטואיטיבית. כמו כן המסכים עצמם של האימון נראים טוב, פשוט עם פונטים גדולים ובהירים, וזאת מפי מי שמאותגר בנושא הזה.
דיוק בתכלס: ריצה, שחייה, רכיבה
השעון חמוש באפשרות GPS עם יכולת של קליטת דו-ערוצית לדיוק גבוהה המשתמשת בשתי מערכות זיהוי לוויני עם יכולת מעקב אחר 5 לווינים בו זמנית. אפשרות זו נותנת דיוק רב יותר ויכולת קליטת לווינים מהירה ודיוק גם בשטח אורבני צפוף וכל זאת על פי נתוני היצרן. בפועל ניתן להגיד שזה לא רחוק מהמציאות אחרי אותה עקומת למידה: לאחר כ 20 אימוני ריצה במרחקים שונים ובקצבים שונים וכ 6 אימוני רכיבה למרחקים לא קצרים, הייתי אומר שהסטייה המשוערת היא של כ 2% מהגרמינים שהשוותי אליהם במרחק וקצת יותר מכך בקצבים.
הליך קליטת הלווינים מהיר יחסית ועובד חלק, במידה והמשתמש מנסה להתחיל אימון לפני שהליך רכישת הלווינים הסתיים, מתקבלת הערה וטיימר שסופר מעשר עד אחד על מנת לוודא שהליך קליטת הלוונים הסתיים כשורה.
במהלך הריצות שמתי לב כי בקצב ריצה נמוך יותר הדיוק של השעון יותר טוב אך לוקח לשעון כמה ק”מ ראשונים להתכנס לדיוק המצופה. ריצה קצרה של ק”מ בודדים תיתן נתונים פחות מדויקים מאשר ריצה של כ 10 ק”מ ויותר. כמו כן יש לשעון קצת קושי לעקוב במקרה של ריצה עם קצבים משתנים כגון ריצת אינטרוולים כאשר הפערים בין החלקים השונים בריצה גדולים.
החלק הפחות מוצלח היה בשחייה, הן בבריכה והן בים. הדופק שהשעון מפיק בזמן שחייה (הן במידה והידקתי את הרצועה חזק או לא) סטה משמעותית. בשחייה בים המסלול המוצג וכן המרחקים לא מדויקים, והתגלה הבדל רב בין ה T-REX2 לשעון גרמין הוותיק שלי ולמדידות של שחיינים אחרים בקבוצה. באימון בריכה של כ 1:30 קיבלתי לאורך רוב האימון דופק של כ 180 פעימות לדקה ואף יותר כאשר בפועל הייתי על דופק של פחות מ 140 פעימות לדקה ויותר לכיוון של 130 פעימות.
יש לצין כי בשאר ענפי הספורט קריאת הדופק מפרק כף היד טובה למידי וללא פערים משעונים אחרים אף במידה והרצועה לא הדוקה מאוד. במהלך אימון שחייה בבריכה אין אפשרות להגדיר הפסקה. מכיוון שרוב המכריע של אימוני בריכה הם אימוני אינטרוולים זה מהווה חיסרון שמגביל את המשתמש במהלך האימונים.
טבלת השוואה ריצות
T-REX2 | FENIX6 | T-REX2 | FENIX6 | |
תאריך | קצב ממוצע | קצב ממוצע | מרחק כולל | מרחק כולל |
5/9 | 5:12 | 5:29 | 13.7 | 13.8 |
7/9 | 5:17 | 5:29 | 5.8 | 5.8 |
9/9 | 5:07 | 5:16 | 9.5 | 9/6 |
14/9 | 5:04 | 5:04 | 14.8 | 14/8 |
19/9 | 5:20 | 5:16 | 14.6 | 14.7 |
23/9 | 5:11 | 5:12 | 17.4 | 17.3 |
טבלת השוואה רכיבות
T-REX2 | FENIX6 | T-REX2 | FENIX6 | |
תאריך | מהירות ממוצעת | מהירות ממוצעת | מרחק | מרחק |
10/9 | 33.1 | 33.0 | 142.4 | 150.1 |
17/9 | 31.5 | 29.1 | 140.7 | 140.6 |
24/9 | 31.2 | 31.2 | 146.5 | 146.3 |
מחיר ואיפה לקנות
את השעון ניתן לקנות בארץ במגוון ערוצים ובמגוון של רשתות כגון מחסני חשמל, KSP, א.ל.מ וכן מגוון נרחב של אתרי אינטרנט העוסקים בתחום. יש לציין כי היבואן הרשמי חברת ח.י. לא מוכרת את השעון ישירות כלל. המחיר שלו מתחיל קצת מעל 800 ש”ח ועד קרוב ל 1,000 ש”ח ברשתות השונות. מנעד המחירים לא רחב והפערים שמצאתי בין ההצעה הזולה ביותר ליקרה ביותר היו עד כ 100 ש”ח.
יתרונות
- המסך קיבל אצלי ציון מעולה ומוביל ברשימת היתרונות.
- קלות ונוחות בשימוש, הן בהגדרות ראשוניות והן בתהאמה של המסכים השונים.
- קריאת דופק מפרק כף היד בצורה טובה גם כאשר הרצועה לא הדוקה.
- מחיר אטרקטיבי!
חסרונות
- אין אתר אינטרנט שניתן לנהל את הנתונים במחשב.
- נעילת מסך מגע במהלך האימון.
- אין קישוריות לאפליקציות אחרות / שירותים שונים ( רלוונטי רק למתאמן המתקדם)
- דיוק נתונים בשחייה.
סיכום
האם השעון ממלא את המטרה שלשמו נוצר? התשובה היא כן בהחלט! הוא עובד טוב, ממשק נוח, מסך מעולה, מתפקד כשורה. כמובן יש להתחשב בחסרונות שצוינו מעלה, אבל הוא מצוין ביחס לקהל המטרה שלו שאינו קהל של מתאמני איירונמן והמחיר שלו מהנמוכים בשוק.
קהל יעד של השעון הזה מסתמן כגברים אשר מתחילים את דרכם בעולם של ספורט הסיבולת ובדגש על אפשרות של טריאתלון. העיצוב של השעון גברי, מסוקס ולכן הכנסו מגדריות לסיפור אבל אם זה הסטייל שלכן אל תעלבו. בשקלול צרכי קהל המטרה, המחיר שהוא מתחת לאלף שקלים ואיכות הביצוע – הוא בהחלט עונה על הציפיות ונותן תמורה טובה!
מאת: דגן לוינזון
⬇️⬇️⬇️ אגב, שמת לב למלבנים האלה לשיתוף כתבות? אם אהבת את התוכן שלנו, התודה הכי גדולה עבורנו היא שיתוף שלהן לקבוצות הווטסאפ והפייסבוק שלך